ТЮРБАНИ
Марки +
Цена

ТЮРБАНИ

За дамите,които искат да изглеждат главозамайващо,дори,когато залагат на практичното!

Мили дами,с голям ентусиазъм ви представяме едно ново и практично предложение.Създадохме за вас свежи модели кърпи-тюрбан,които съчетават в себе си удобство,практичност и красота.

Кърпата за коса е направена от висококачествена хавлия 100% памук,съчетана с разнообразни десени за повече свежест и индивидуалност.Попива перфектно!

Тюрбана се прикрепва дискретно с копче и ластик,които държат хавлията напълно неподвижна и здраво прикрепена към главата.

Размерът на кърпата-тюрбан е универсален и е подходящ както за къси,така и за по-дълги коси.

В какви ситуации ще ви бъде най-полезна?

Тюрбана ви позволява да продължите с разкрасителните си процедури след баня,като почистване на лицето,гримиране или нанасяне на маски,при това лесно и удобно,тъй като лицето остава напълно открито.

Кърпата-тюрбан предпазва косата,когато готвите или се занимавате с домакинската работа,докато си вземате душ или сте на сауна.

Тюрбанът ви дава повече удобство и време с децата ви!Можете веднага след баня да играете с малчуганите,без да губите време в сушене на косата,с което да я изтощавате допълнително.Ако пък е време да ги приспивате-без притеснение можете да легнете до тях с книга в ръка и да им прочетете любимата приказка,без да се притеснявате,че ще измокрите възглавницата.

Страхотен подарък за всяка жена,който със сигурност ще бъде оценен и ще влезе в употреба още първия ден.

Подходяща за всеки повод.

И не на последно място-бъдете сигурни,че с кърпата-тюрбан ще сте неотразими навсякъде-на морето,край басейна,в сауната или просто в очите на любимия мъж! 

Филтри
Цена