Памучно пике,пчелна пита

ПАМУЧНО ПИКЕ

Плат пике

Тъканите Пике са домашни текстилни продукти, които са незаменими през летните месеци със своите меки структури и въздухопропускливост. През лятото завивките на спалните комплекти могат да се заменят с пике, за да ви е по-хладно и комфортно. Изборът на правилното пике е много важен за вашия здравословен сън. Най-важното при закупуване на пике плат или готов продукт е да обърнете внимание на състава. Памучните пикета 100% памук са за предпочитане,защото са безопасни и качествени.

Ако говорим за свойствата на памучната тъкан пике;

Тези тъкани имат дишаща структура и абсорбират излишната влага.

Плътността на пикето,го прави продукт,който заема по-малко място във вашия шкаф,от обемната олекотена завивка.Тъканите Пике са подходящи за декорация на дома и можете да създадете стилна и изчистена атмосфера.Можете да използвате,като покривало,както на леглата, така и на фотьойлите си.

Платовете от пике не са подходящ плат за тапицерия.

Използвайте,като покривала на спални,дивани,мека мебел,шалтета и летни одеяла. Този тип плат, който в миналото е бил известен като шенил плат, сега е известен като пике плат.На пазара можете да откриете пикета с различна плътност и плетка,едноцветни и щампа.

Предлаганите на сайта на dariaarthome пикета в състава си са 100% памук,което гарантира безупречно качество на крайния продукт. Подходящо е за изработката на летни одеяла,халати,кърпи и друг вид изделия.

Цена