Гаранция за качество

Всички стоки предлагани в сайта на dariaarthome.eu са нови, произведени по съвременни технологии и несъдържащи вредни вещества за човека.

Използваме сертифицирани платове и материали.

Сертификат за безвредност на материалите-ОЕКО -TEX Standart 100

Standart 100 OEKO-TEX е един от най-известните в света етикети за текстил,тестван за вредни вещества.

Това означава доверие на клиентите и безопасност на продукта. Платовете и продуктите произведени от тях предлагани в сайта на dariaarthome.eu притежават сертификат за качество №368056 по ISO 9001:2000

Подбираме внимателно доставчиците и суровините за производство на продуктите, които предлагаме. 

dariaarthome.eu гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.

Клиента е длъжен да провери цялостта на пратката преди да я приеме и ако установи несъответствие или повреда да я откаже.

Нашата политика по отношение на качеството:

1. Екипът на dariaarthome.eu проверява всяка стока за дефекти, преди да Ви я изпрати, но ако все пак има проблем сме готови да Ви съдействаме за отстраняването му.

2. Клиента може да направи рекламация за повреден или некачествено произведен продукт в рамките на гаранционния срок обявен от производителя.

Ако такъв не е обявен на сайта или не е посочен от производителя на етикета на стоката, се приемат законово установените гаранционни срокове за конкретния вид продукт.

3. Дори продукта да не е с дефекти, клиента има право да го върне до 14 дни (спрямо Общите условия) от датата на получаване.Продукта трябва да се върне в търговския си вид, етикет и опаковка, така както клиента го е получил.

4. Разходите за връщането на продукта, когато няма дефект са за сметка на Клиента.

5. Рекламации за несъответствие или дефект по продукта,се приемат при получаване в офис на куриер,при съставяне на констативен протокол. След изясняване на ситуацията, между клиент и търговец разходите по транспорта на стока с  основателна рекламация може да са за сметка на търговеца.

6. Ако търговецът не може да замени продукта, то двете страни се споразумяват за начина на обезщетение - замяна с подобен продукт или връщане на заплатената сума.

7.Индивидуални поръчки - НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна.

8.Гарантираме ви дълготраен живот на вашето спално бельо,при правилна употреба и ескплоатация.

Използвайте препоръките за поддръжка-температура на пране,сушене,гладене,избелване,центрофуга.Към всеки продукт на сайта на dariaarthome ще намерите конкретни указания за правилната поддръжка на продукта.

За всички останали случаи на рекламация, връщане и спорове се прилагат законовите разпоредби.